I måndags kväll började det att snöa, det kom ca 1 dm. Mary som aldrig fått uppleva glädjen med snö var ute på kvällen och var alldeles vild av upptäckarglädje. Hoppade, rusade runt, smakade, rullade sig. smiley. De andra hundarna blev också väldigt uppspelta av hennes glädje. Per busade med dem, gjorde snöbollar.


Dagen efter hade vi en fantasiskt vacker vinterdag, sol, några minusgrader och vitt vackert snötäcke. Jag tog fram sparken så Mary också fick lära sig att dra den.
Vi hade en jättehärlig utflykt på Blombergsvägen.

Många roliga, fina snöbilder finns i : http://marygallery.skyelice.se

Tyvärr blev glädjen över vinterlandskapet kort, dagen efter var det milt igen och all snön regnade bort.

Ida och Mary, som gjorde debut i dessa stora sammanahng, var väldigt duktiga på MyDog International Dogshow i Göteborg. Det är enligt arrangören Svenska Mässan Nordens största hundevenemang. Massor av folk, hundar och med publikdragande uppträden och aktiviteter. Ljudnivån är gigantisk under dessa utställningsdagar och behöver jag säga att både hundarna och vi själva var ganska utmattade efter ett par dagar i denna miljön.

Det gick bra för Mary och Ida, Excellent båda dagarna. Mary blev BIR-valp på söndagen, båda dagarna fick hon HP. Ida var suverän också men hade lite nackdel av att inte vara i full päls, en av domarna tyckte också att hon hade några kilo för mycket hull. smiley. Måste var julmaten, hon är en tiggerska av stora mått! Alltig hungrig, men nu skall vi dra ned på maten. Husse har också lovat att träningsgodiset skall bli av magrare sort.smiley

Bilder från MyDOG finns här: http://marygallery.skyelice.se
Film: YouTube – Ida & Mary MyDOG 2012.