Nu har vi firat in det nya året med lite gott att äta och dricka. Vi hade färsk hummer, sallad, melonsalsa, lime-chili-aioli samt vitlöksbröd och ostar. Till det drack vi champagne. Till efterrätt hade vi köpt limonefromage. Det var sådan mat som vi satt längde och njöt av.

Josef, Alice, Ida och Mary var jättetrötta efter dagens övningar men ville absolut vara med, kanske de kunde få lite vitlöksbröd och ost, som det gillar.

Strax före tolvslaget, då det drog igång rejält med bomber och raketer, dock inte direkt nära inpå oss som tidigare på kvällen,fick de sina goda köttben medan vi drack kaffe och åt tårta.

Det känns väldigt skönt just nu, vi har varit ute och rastat hundarna och de har varit lugna och harmoniska hela kvällen, trots tidvis kraftigt dunder och brak utanför. Vi kan förhoppningsvis andas ut för denna gång.

Önskar att även vi djurägare skulle få njuta mer av denna helg, nu känner man en ångest och oro hela tiden. Det är inte så roligt att fira när man vet att massor av djur, ja även människor, lider och mår riktigt dåligt. Känner många människor som får tillbringa nyår i stallet hos sina hästar, åker runt på vägarna med hundarna halva kvällen och natten, eller tillbringar nyår ute i skogen någonstans.

Nu önskar vi oss och alla våra vänner ett riktigt GOTT NYTT ÅR!smiley