Årets sista dag blev solig och lite frostig. Vi tog en härlig promenad ned till sjön tillsammans med alla fyra hundarna. Det hade flutit iland några ballonger som Alice sedan hade vansinnigt roligt med.smiley

Därefter åkte Per en stund till klubben för att träna med Alice, Ida och Mary. Inför kvällens firande i grannskapet är det bra om de är rejält trötta.

Redan igår eftermiddag fick vi smaka på “nyårskaramellerna”. Solen sken och alla fyra hundarna var ute i trädgården och njöt av det vackra vädret. Då började en av grannarna skjuta bomber och raketer. Jag satt uppe vid datorn då första smällen kom, hjärtat flög upp halsgropen och jag rusade ned för att ta in hundarna. Herregud, har folk blivt helt galna, skjuta mitt på dagen, tänkte jag lite lätt chockad.

Det är Marys första nyår och man vet inte hur unga hundar reagerar, de är i en känslig ålder. Men hon verkade ta det med ro som tur var. Josef, Alice och Ida har inte tidigare haft bekymmer, men vi tar inga risker. Inte trevligt när fyrverkerier skjuts upp över vårt hus och vår trädgård.smiley

Nu hoppas vi att det blir någorlunda tyst här i området så även vi kan njuta av aftonen. Grannen har redan skjutit upp sitt fyrverkeri, kom och förvarnade oss för en timma sedan. Vi var och talade med honom igår och bad om det så vi hade hundarna inne. Så här såg det ut mellan husen.smiley.