En av mina kära väninnor allt sedan barndomen har hastigt lämnat oss här på jorden! Hon var svårt sjuk i cancer, men det kom ändå som en chock. Jag talade med henne i måndags kväll och hon var optimistisk efter sina cellgifts- och stålbehandlingar. Igår blev hon akut sjuk, man stomiopererade henne pga en brusten tarm. Det tillstötte komplikationer och hennes hjärta stannade. Hon dog mycket hastigt på kvällen den 6 december 2011.

Mina tankar går till Mariannes familj.
Vila i frid käraste vän – nu slipper du alla plågsamma behandlingar och kan återförenas med din älskade son Mikael som ni miste den 19 april i år. Han avled efter många års kämpande mot sin svåra njursjukdom.

Till minne smiley

Vårt sista tjejmöte den 25 oktober 2011.

Vi hade verkligen trevligt på vårt tjejmöte hos Marianne för bara en och halv månad sedan. Åt god mat, tittade på gamla bilder, pratade gamla roliga minnen. En jättefin dag som vi alla fyra, Kristina, Lisbeth, Marianne och jag uppskattade mycket. Att det skulle bli vår sista fest, var svårt att tro. Vi brukar träffas, tillsammans med våra män, en gång om året för att ha kul tillsammans.

Marianne du fattas oss!