Det blev en fantastisk födelsedag, 24 november 2011. Uppvaktning med kaffe på sängen och ett stort mjukt silverpaket. Alla fyra hundarna var ivriga och nyfikna! En varm och go Haglöfs polartec-tröja. Hundarna var sedan mest intresserade av bullarna.

Kollade nyheterna på datorn, det hade redan börjat strömma in grattishälsningar på Facebook,sedan höll det på hela dagen. En del sände fina bilder. Många hälsningar kom från andra sidan jordklotet. Ojoj – jag blev så glad över alla hälsningar, tackade varje person, jag hade fullt upp hela dagen. smiley.

Mina bästa väninnor ringe och gratulerade. Tack flickor – vi känner oss inte ett dugg äldre, bara glada att få uppleva en ny födelsedag.smiley

Solen sken och det var ljummet i luften så vi, Josef, Alice, Ida och Mary, tog en härlig promenad ner till sjön. Vi skulle ha skoj, hade med filmkameran och alla fick springa lösa, utom Alice som de två senaste utflykterna till hagen inte kunnat hålla sig till sin flock. Det är inte så bra för hennes skada att fara omkring som en tokfia. Då kommer hennes hälta tillbaka. Nu fick hon gå i flexikoppel till hennes förtret.

Här finns en trevlig film från vår utflykt i Blomberg!
http://youtu.be/Dh6ysm8qJgY

Per kom hem med ett stor jättegod smörgåstårta som vi festade på hela familjen.
Och flera presenter, fina strumpor inför vintern, Bailey-likör, Alice är mycket förtjust att slicka glaset, så den var från henne. Jag fick också en ny ryggsäck, eftersom lilla Mary hade bitit av remmarna på den gamla. Blommor och ett “Rosa bandet-kort” blev jag också väldigt glad för. Hjärtligt tack för en helt underbar dag.smiley.