Idag är det sju månader sedan Idas valpar föddes. Vår Mary börjar bli stora damen, nästan lika stor som mamma. I varje fall är hon i samma storlek både vad gäller vikt och höjd som Ida vid samma ålder.Mary är en sprudlande ung flicka, vild och rolig. Ser en del egenskaper som Alice har, vill gärna sticka iväg på egna upptåg om hon får tillfälle. Har inget emot att smita iväg i mörkret om vi kommer hem sent och inte tag tag i henne när hon hoppar ur bilen. Verkar som hon har några “viktiga gömslen” i omgivningen. Förmodligen något ätbart. Precis så gjorde Alice i samma ålder, ja även senare…..!!!! Mormor Alice är “skogens drottning” och den “titeln” kanske Mary skall överta framöver.smiley

Tidigt på morgonen hade mor och dotter race i den frostiga trädgården, de busade, brottades. Det blev ibland hårda tag. Efter en stund kom även Josef och Alice ut och ville vara med och leka denna vackra morgon.

Fick mail från Ann-Britt som berättade att Abbe har börjat med blodspår och är riktigt duktig. Jättekul – fortsätt lycka till med träningen.smiley