Det blev en fantastiskt fin helg, vackert ljummet höstväder. Vi pyntade gravarna och mindes våra nära och kära.

Lördagen var vi hos goda vänner i Skara. Gick först en härlig promenad och fikade ute. Gud så gott med kaffe och hembakta bullar, muffins, kakor. Senare under kvällen bjöds vi på jättegod hemkokt ärtsoppa med varm punch. Mary och Ida var med på kalaset och skötte sig exemplariskt.smiley. Det blev en mycket trevlig kväll i goda vänners lag, men framåt elvatiden fick vi bryta upp. Josef och Alice var hemma och vaktade huset, var hungriga och längtade naturligtvis efter oss. Tack Lisbet och Ove för en jättetrevlig fest.smiley

Söndagen blev också en fin dag, vi åkte till klubben och träffade träningskompisar. Ida, Balto, Cross och Tara tävlingstränade. Vi sköt vid platsliggning samt budföring med skott. Det blev även en bra träning för Mary, jag hade henne ute och vi stod på dubbelt avstånd och tittade och fotograferade. Mary är duktig, reagerade inte alls vid skotten.

Lilla Mary, 6½ månad är riktigt duktig på hopp och budföring!
När de andra åkt hem tog vi ut hela colliefamiljen och de fick springa och ha kul på appellplanen och i skogen. Det är riktigt rörande att se Josef och Alice, de blir så lyckliga att få vara med. De gillar agilitybanan, springa i tunnlarna, hoppa genom däcket, är roligt. Mary och Ida är naturligtvis också väldigt förtjusta i detta, men pensionärerna är så gulliga när de “tar för sig” – flytta på er ungdomar, här kommer vi. smiley.