Nu har vi firat Alice vackra och duktiga dotter Bellis, SE UCH SE VCH KORAD Skyelice A Heart Pikake Lei, som i sommar blev Svensk Viltspårchampion, samt den 28 augusti 2011 fick sitt tredje Cert och blev Svensk Utställningschampion. smiley

Collie måste enligt Svenska regler vara KORAD eller uppflyttad till högre klass bruks för att bli Svensk Utställningschampion. Bellis klarade korningen förra året.

Bellis morfar Gordon, SE UCH Kendrakes Gordon Skye och mamma Alice, SE UCH Angeleye’s Unique Pride A, har denna eftertraktade titel genom bruksmeriter.
Bellis är nu vår första egen uppfödda, med prefix Skyelice, som blir SE UCH och det är naturligtvis väldigt kul och smickrande. Ida, Bellis kullsyster, blev Svensk Viltspårchampion sommaren 2010. Vi är jättestolta som uppfödare för denna vackra och duktiga kull. smiley

Hipp, hipp hurra…………!!!!!