Fantastiskt höstväder gav oss energi att sätta igång med trädgårdsarbete. Naturligtvis fick vi god hjälp av Mary och Ida. Josef tittade på och njöt i solskenet medan Alice höll sig på baksidan och grävde nya gropar. Hon förbereder sig för sin nedkomst om någon/några veckor. Hon uppvaktade intensivt kastrerade Josef, som bara tyckte hon var jobbig, under sitt löp och nu vilar hon, är ständigt hungrig och bäddar, gräver sin kommande lya.smiley.
Skall bli intressant att se hur dessa låtsasvalpar ser ut. En annan gång blev det en latextiger, latexkossa samt en älgsmiley. Hon ser ut att må gott och njuter i alla fall.

Vi hjälper dig husse:


Lite paus med cider, öl och snacks. Mary käkade upp hela skålen med snacks!

Kalkstensplattorna var övetäckta med gräs, nu blev det snyggt och dubbelt så bred gång fram till huset.

Fönsterputsningmaskinsmiley
Min pappa och bror var tekniskt begåvade och “uppfinnare” i mycket liten skala. Redan i mitten av sjuttiotalet önskade jag mig en fönsterputsningsmaskin, frågade om de inte kunde konstruera en sådan. Tyckte det saknades på marknaden. Så blev det aldrig, pappa dog redan 1977 och broder Roland jobbade med fartygs navigeringssystem och gjorde bra i från sig där.
Nu 2011 har jag funnit en fönsterputsningsapparat ute på marknaden. Kanonenkel och bra. smiley

Riktigt kul att putsa fönster, lätt och skinande blanka.smiley