Idas småttingar börjar bli vuxna. Idag blir de 6 månader, gossarna väger mellan 18-22 kg och är ca 54-56 över manken. Mary väger 17 kg och mäter 51 cm över manken.

Det är väldigt glada, sociala och stabila valpar. Jätteduktiga på att spåra, gillar att kampa och naturligtvis busa. Väldigt snälla hundar, inte det minsta aggressivitet, men kanske lite för unga ännu att utveckla det. Snart går de in i sin könsmognad, då kanske de tar fram mer skärpa. Mamma Ida är en otroligt snäll hund, har aldrig sett henne arg, bara glad och sorglös. “Rycker på axlarna” – “det ordnar sig”.

Ägarna öser beröm över sina älsklingar och vi är väldigt glada att de fungerar så bra i sin vardag. smiley

Att de dessutom ser bra ut, vackra färger på de blå gossarna, vackra huvuden, bra käkar. De har alla bra bett, fått full uppsättning tänder. Kropparna är fina för åldern och de rör sig bra. Är dock i sin mest rangliga ålder, så lite mera stabilitet och i benen kommer framöver. Gemensamt för dem alla är också deras goda aptit, är bra förutsättning att utveckla ännu mer muskler. Älskar mat. smiley

Vi hoppas att denna goda utveckling fortsätter.

Joshua firade sin halvårsdag tillsammans med sina älskade korthårsflickor. Grädde är gott:
Lemmy och Mattias besökte oss igår. Jättekul att få träffa underbare Heron Reef, har inte sett honom sedan han lämnade oss vid 8 veckor. Lemmy fungerar väldigt bra på sitt jobb som terapihund, älskad av alla, både vårdtagare och personal, berättar Mattias.smiley