Här kommer en fin hälsning från Joshua, 5 ½månad, och Josefina.smiley

Jag citerar Josefinas mail:

“Joshua har så roligt med mina tikar, dom leker så mycket och kommer väl sams. Vi är ute i skogen varje dag och han tränar sin kropp ordentligt. Han är jätteduktig på spårträning. Verkligen en hund med naturligt intresse för att kolla spår. Har jättedrag i linan. Han leker kamplekar så det står härliga till. Han har så mycket lek i sig, fint bett och rycker, sliter, morrar, ja går igång ordentligt på kamp. Jag bara skiner som en sol, vilken collie!!!. Han är såååå trevlig och go, hur lugn som helst inne, men ute är det full fart och nyfiken och jätteglad i människor.”

Tusen tack Josefina för att du gör så mycket för Joshua. Är så glad över att ni har så fin relation tillsamman hela flocken.smiley