Den första oktober var det dags för valputställning igen. Denna gången reste vi till Borås och träffade Abbe med sin familj Ann-Britt, Roger och Lancer. Abbe är en van husbilsåkare, de hade kommit redan dagen innan.

Det var många valpar, hundar på Södra Älvsborgs inofficiella utställning. Fyra ringar på en mycket liten yta, trångt med väldigt trevligt arrangemang. Vädret var dessutom strålande. smiley

Abbe och Roger gjorde debut i utställningsring medan det var tredje gången för Mary att visa upp sig. Domaren heter Lasse Österlund, en glad trevlig man med en stor hatt på huvudet. Detta gjorde en del hundar fundersamma, man Abbe och Mary tyckte han var mysig.

Både Mary och Abbe fick jättefint omdöme, “trevliga valpar” , HP och blev BIR och BIM. Stort GRATTIS till Abbe och Roger, debuten gjorde ni bra.smiley