Igår var vi uppe i ottan, bilen med alla grejor kring utställning stod klar och klockan 07.00 hämtade jag upp Britt och Chester i Lidköping. Tur jag har en stor bil, jösses vad mycket det blir då man inte litar på vädrets makter. Burar, filtar, vagn, stolar, paraplyer, extrakläder, skor, stövlar och naturligtvis “utställningsväskan” med borstar, koppel, vatten, hundgodis samt kaffet till oss själva som ju är ett måste.

Vi hade tur, fick en helt underbar solig dag, varmt och gott, två glada trevliga valpar som lekte och var så lyckliga över att få se varandra igen. Britt och jag hade jättekul, träffade trevliga människor.

Mary och Chester, 5 månader, visade sig fint på Bernhardinernas inofficiella utställning för alla raser uppe på Mössebergs Camping i Falköping. Båda fick jättebra kritik av domaren Mirko Lundén som är officiell domare, dock ej för collie. Han är duktig inom anatomi och valde Mary som BIR, hon rör sig väldigt bra.

Inget fel på Chesters rörelser heller, men jag visade honom och han busade mest, den lille rackaren. Han fick HP och blev BIM. När bedömningen var klar, stod han så fint och avslappnat och var helt korrekt – så dags. smiley Nu får Britt träna honom tills nästa gång.smiley

Båda fick beröm för sitt trevliga temperament.smiley

Stort GRATTIS till Mary och Chester – de var fantastiskt duktiga hela dagen. Vi är väldigt stolta.smiley

Skall lägga ut bedömningen och lite bilder när jag får igång hemsidan igen. Väntar fortfarande på att min desktop skall komma tillbaka från DELL. Snart tre veckor sedan den skickades in. En komponent måste bytas och var slut i lagret! Kan det bero på de förskräckliga åskväder som härjat senaste månaden och som säkert skadat fler datorer än min.smiley