Vi fick kärt och trevligt besök av Nimbus, Jade och Ewa förra helgen. Vi har inte träffat Nimbus och Jade sedan Nimbus lämnade oss här i juni så det var verkligen kul att få krama om dem. Mary och Nimbus var jättelyckliga över att få leka igen.
De var helt outtröttliga, busade i många timmar. smiley
Jade visade tydligt att hon tagit över mammarollen, Nimbus är hennes gosse.smiley.

Synd att jag inte hade min kamera hemma så jag kunde ta lite fina kort när nu både Jade och Nimbus var här. Tyvärr har min Nikon D300 inte fungerat så bra sista tiden så jag har sänt den för genomgång, renovering. Har haft den några år och slitit rejält på den, tagit massor av bilder. Nikon är känt för sin goda, robusta teknik men det finns gränser för vad kameran tål. Den har hängt med i sand- vatten och snöstormar. Fick besked idag att det skulle kosta nästan 5000kr för att renovera den. Nej tack, det kostar jag inte på kamerahuset. Har nu bestämt mig för att köpa ett nytt. Det blir ett Nikon D700, som jag nu hoppas få mycket glädje av. Skall bli kul att fotografera med detta tillsammans med objektivet jag köpte inför resan till Gotland.smiley

Nu väntar jag på att få mitt nya kamerahus samt även få tillbaka min stationära dator från Dell, så jag kan uppdatera hemsidan, samt redigera och lägga in fina bilder från Gotland.

Här tog jag några bilder på Nimbus och Mary med min lilla Canon G 9 (kompaktkamera). Det blev inte många bra bilder i rörelse, det fixar inte den kameran.smiley