När vi satt på färjan från Gotland fick vi ett glädjande samtal från Carin som berättade att Bellis fått sitt tredje Cert och blev Svensk Utställningschampion vid SBK Skurups utställning. Domaren Anita Lindroos tyckte mycket om Bellis.

Carin var överlycklig, vilken härlig känsla att få visa sin hund och ta emot ett utställningschampionat. Stort och varmt GRATTIS till er båda. smiley

SE UCH SE VCH KORAD Skyelice A Heart Pikake Lei “Bellis”

Vi är naturligtvis också väldigt stolta som uppfödare av denna underbara tik, som under en månad erövrat dubbelt championat – SE UCH och SE VCH (Svensk Viltspårchampion). Men vi får inte glömma att även fira Alice och Patrick som är stolta föräldrar.smiley


Vår lilla Mary debuterade på utställning då vi besökte SBK Gotlandistriktets officiella utställning. Hon deltog i valpklass 4-6 månader, visade sig jättefint, speciellt sina utmärkta rörelser. Domaren Nina Karlsdotter gav Mary bra kritik.
Tror att jag blev allra gladast över att få ta emot BIR-rosettensmiley.

Leikullens vackra pappa Patrick har varit i Tyskland och vunnit stora colliespecialen, DCC Show Reken, 2011, för Domaren Myrna Shiboleth, Israel. Det var över 90 collie anmälda. Jättestort GRATTIS från oss alla.smiley

När det händer så mycket positivt att lägga ut på hemsidan har tyvärr datorn, där alla program för hemsidan finns, gått sönder.

Ett åskoväder har förmodligen skadat nätverkskortet bland annat. Men bloggen kommer jag till via vår lilla laptop som får följa med på resor. Vilken tur att ha den i reserv och att inga program eller bilder försvunnit från den “stora datorn”. Den måste dock lämnas in för reparation och kan nog ta lite tid innan den fungerar igen. Måste skaffa en ny extern hårddisk där jag kan flytta över alla filer som finns i den innan jag lämnar den ifrån mig.

Vi hade i alla fall en underbar vecka på Sudersand, Fårö. Mary, Ida och Alice, som återhämtat sig jättefint, var lyckliga att springa på den breda stranden och leka i vattenbrynet. Josef hade haft den fint tillsammans med Irene och Sten. Tusen tack för att ni ställer upp och ger oss möjlighet att åka på lite semester.smiley