Runt sextiden på morgonen är vi ute med hundarna på den härliga stranden. Det är så fantastiskt vackert, solen stiger över horisonten och färgar himlen röd.

Vid den här tiden är vi helt ensamma på den långa breda stranden, endast havet som brusar och några fåglar som fångar fisk.

Alice sandbadar bland tång och snäckor varje gång hon kommer ut på stranden. Ligger där och rullar sig och njuter. Hon ser ut att må riktigt bra. Har t.o.m. börjat löpa, vilket är mer än 12 månader sedan sist.


Mary tycker det är jättekul att leka i vattenbrynet, försöka fånga vågorna.

Ida, helt slimmad i “bikini” efter sin valpkull, njuter av att springa fort och vid ett par tillfällen har hon tagit upp jakt efter kaninen som ligger och trycker bland sanddynorna. Som tur är kan vi kalla tillbaka henne ganska fort.

Jag testar lite jogging på stranden. Riktigt skönt att mjuka upp min annars så stela kropp. Kanske MSM + nyponpulvret, som vi fått från Ewa, börjar verka. smiley

Igår var vi i Visby innerstad, parkerade bilen utanför muren, och gick runt i de smala gränderna. Vi fann ett litet pittoreskt cafe inne på en bakgård, med vita stenhus, blommor, träd som inramning. Saffranspannkaka med salmbärsylt och vispgrädde smakade gudomligt och var värt priset – 206kr.

Parkeringsböterna på 400kr var inte lika roliga. Vi hade inte förstått att man skulle köpa en P-skiva på en bensinstation för att sätta i bilrutan. Då fick man parkera gratis under en tid av 1-2 timmar. Nu har vi lärt oss något nytt.smiley.