GRATTIS, idag blir Nimbus, Lemmy, Gamma, Chester, Abbe, Mary och Joshua 4 månader.smiley.

Vad tiden rusar iväg, valparna börjar bli riktigt stora. smiley.

Mor Ida har tappat det mesta av sin päls, är på vissa ställen nästan naken. Tikarna fäller allt, byter helt päls, efter att de fått en valpkull. Nu börjar det komma ny tjock fin päls, är ca 1-3 cm, så fram åt vintern – våren börjar hon likna en långhårig collie igen.

När solen skiner starkt blir hon väldigt varm, har inte den skyddande underullen, likaså blir hon blöt ända in i skinnet då det regnar. Undrar ibland hur hon känner av det självsmiley. Hon visar i alla fall att om solen steker vill hon inte ligga still. Är det kall vind och regn, då föredrar hon sängen, soffan inomhus. Klok liten dam.

Pappa Samu har nu officiellt fått sin fina titel Finsk Utställningschampion! Det gläder oss. Grattis!!! smiley