Idas valpar är så duktiga och vi är jätteglada för det. Tack för information och fina bilder. Finns några i http://reefgallery.skyelice.se samt på hemsidan under deras egna sidor.

Joshua har varit ute och spårat med bravur. Likaså Gamma, som även lärt sig en hel del annat, bland annat kan hon klättra över det höga, spetsiga A-hindret, 150 cm högt, som man använder i Finland. En riktigt liten stjärna.

Lemmy har inte varit ute i spårmarkerna, men är suverän i sitt nya “arbete”. Har börjat vara med husse Mattias för att träna sig till att bli en god vård/terapihund inom den tyngre psykiatrin. Gjorde succé redan första veckan.

Vår lilla Mary har fått prova på lite agilityhinder, som hon utan tvekan lärde sig snabbt. Likaså har hon gått några spår med gott resultat. Hon är motiverad och glad, väldigt duktig.smiley

Alice dotter Bellis, har precis som Ida, klarat av tre raka öppenklass viltspår och har fått titeln Svensk Viltspårchampion. Vilja döttrar Alice har, wow – två SE VCH, verkligen värt att fira. smiley

Gordon, var en mycket bra spårhund, också en stilig hund och blev SE UCH genom bruksmeriter, spår. Hans vackra dotter Alice har presterat samma sak. Sedan har vi tredje generationen Ida och Bellis, som är igång för fullt.

De unga valparna efter Ida & Samu har alla förutsättningar att bli bra spårhundar ocksåsmiley. Det är en väldigt bra aktivitet, även om man inte vill tävla med hundarna. De får använda sin nos, koncentrera sig och det är ingen stress. Ett naturligt beteende som man låter dem på utöva, det mår de bra av och tycker är kul.

Ett hussespår för Mary – åh så glad hon blev att finna Per i skogen.smiley