Det är så himla kul att få mail, sms, telefonsamtal från er om hur valparna utvecklas. Riktiga små livliga godingar som tar för sig av livets goda smiley.

Gemensamt för dem alla – de gillar vatten och att bada/simma. De älskar mat och att terrorisera de vuxna hundarna i familjen. Gamma gillar att klättra, tror hon är en apa, Lemmy och Abbe har tagit sig en simtur i havet, medan Joshua, Nimbus och Mary är förtjusta i att plaska och leka i vattnet. Blir säkert simturer där också då tillfälle bjuds.smiley.

Mary och Gamma har börjat gå små spår och visat sig riktigt duktiga.

Chester är en liten “trädgårdsmästare” gillar att gömma sig i buskarna och midsommarafton var det fest för honom, då han fick leka med roliga vuxna hundar.

Abbe är ute på husbilsemester och trivs verkligen med att bli berest. Nya platser, nya äventyr tillsammans med tålmodige, storebror och idolen Lancer.

Nimbus och Jade jobbar på dagarna i butiken, på fritiden är det full fart. Jade har stort tålamod med lillgossen, de springer och jagar varandra och ligger och käftar, “pratar”, med varandra.

Joshua har härliga dagar vid havet. Följ honom i Josefinas blogg.

Mary har också anpassat sig mycket fint till sin flock. Hon har så kul tillsammans med Ida, Alice och även Josef som vill vara med stundtals. I morse var Ida och Mary alldeles tossiga, sprang runt altanen och trädgården och hade en liggande smått förvånad Josef som hoppbock.smiley

Skrattmusklerna får verkligen jobba – de är jättehärliga och roliga allesammans.smiley