Mary lär sig att åka i cykelkorgen.

Nu har vi härlig sommarvärme med lata dagar ute i trädgården, en tur ned till vattnet för lite svalka och grillparty framåt kvällen.

Mary har anpassat sig jättefint till de stora hundarna. Naturligtvis saknar hon sina kullsyskon, de hade ju så kul tillsammans. Det blir lite annorlunda att leka med vuxna hundar, hon får vara lite mer försiktig, speciellt mot gamlingen Josef. Han markerar genom att visa gaddarna, de få som är kvar, och Mary förstår direkt att han vill vara ifred. Fungerar perfektsmiley.

Idag har vi lärt Mary att åka med i cykelkorgen så nu skall vi ut och cykla tillsammans. Ida och Alice springer bredvid i en så kallad “springer”. Tänker ta en tur ned till båthamnen, gå på bryggorna, titta på vikingaskeppet Sigrid Storåda, ett litet svalkande bad för hundarna och en fika på “Sigrids Cafe”.


Vi har fått hälsningar från alla syskonen som har funnit sig väl tillrätta i sina familjer. Jättekul att få höra hur härligt de har det allesammans. smiley.

Nimbus och Jade har kul med studsmattan.smiley

Här kommer också en härlig sommarhälsning från Finland. Det är Perry (Alice 2-åriga son) och Nella som gillar att bada och simma tillsammans. Tack Heli, Tuulamari samt övriga familjen.smiley

Glad sommar önskar vi från oss här i Blombergsmiley