Med sju riktigt livliga valpar, nu 5½ vecka, har jag allt mindre tid att blogga. Jag fotograferar, filmar lite för att ha som minne, när de sedan har lämnat oss.smiley

Vi har haft riktigt busväder i veckan, storm och regnskurar. Igår, ja även idag, blåste det så valparna flyttades i sidled då de var ute i trädgården. De tycker det är kul att vara ute, trots ovädret, jagar grejorna som blåser omkring.

Aktiva valpar blir snabbt trötta, de sover mycket. Då ligger de på sina favoritställen bland gosedjuren, eller i och bakom “baljan” på altanen. Knappt man ser vad som är valp eller gosedjur. De bråkar och biter mycket i varandra, skriker för det gör ont med vassa tänder. De slår med tassarna på altanrutan och vill ut för att bajsa och har lärt sig att dricka vatten i skålarna.

Finn sju valpar smiley!!

De är helt underbara, så härliga och roliga. Jag njuter av varje stund tillsammans med dem.smiley

Ida är otroligt snäll mot sina valpar, de jagar henne och biter i tuttarna. Men de får dia bara de är varsamma. De leker med henne, har dragkamp med svansen. Mormor Alice väntar på att få vara lektant, har redan börjat träna genom att dänga skrammelburkarna i altangolvet så det smäller. När hon träffar valparna, naggar hon dem lite i huvudet, valparna slickar henne och hon slickar tillbaka, sedan går Alice ned i lekställning “skall vi leka”. Mormor-bus är intressant, men lite väl burdus ibland.

Igår, då vädret var så uselt, plockade jag fram “DogSmart”. Lite svårt för så unga valpar, men med köttfärs under klossarna blev de väldigt intresserade och höll på en lång stund med att försöka få tag på köttet som luktade gott. De var smartare än jag trodde.smiley

Idag skall vi ut och åka bil – det blir spännandesmiley.