Så fantastiskt att se valparnas utveckling. Det går verkligen fort, de är nu 16 dagar och så gulliga och charmiga. Börjar se lite olika karaktärer hos dem.

I fredags tog vi bort valplådan, ingen ville vara där. Gjorde lite mysigt i valphagen och det blev mera plats för att tulta omkring. Den är ganska stor, ca 5 m2 så det finns möjlighet att undersöka. De ser allt bättre och hör oss. När jag kommer in till dem i hagen och säger “hej, mina gullungar” då kommer de glatt emot mig med raska steg. Kan också känna och se att tänderna kommer.

Vi har haft lite besök av goda vänner i helgen, då passade valparna på att göra lekinviter mot dem. Heron Reef gillade Pelle, de gjorde “high five” smiley

De äter köttfärsröra (nötfärs, ägg, olja) helst alla på en gång. Än så länge får de inte äta fritt utan var och en får sin portion. Några är väldigt glupska, vill ha lite kontroll över vad de äter.

Bilden nedan är kul, Great Barrier Reef äter, då passar lilla tiken Lizard Island Reef att bita honom i svansen. Hon ville ha mera mat. smiley

Har uppdaterat Reef Galley – http://reefgallery.skyelice.se – och hemsidan med många nya bilder.

Veckan som kommer blir spännande………….smiley