Idag är valparna redan en vecka och förutom den dagliga vägningen har de fått prova på kloklippning. De var så duktiga, ingen av dem visade humör utan var lugna och lät Per klippa med nageltången.

Vågen har de lärt känna, nu börjar de försöka att ta sig ned och ut på golvet. Väldigt spännande med nya vyer. De är så gulliga, alla sju försöker att stå och gå lite stappligt. Några av dem kom på tekniken redan för några dagar sedan smiley.

Alla sju valparna har mer än fördubblat sin födelsevikt på en vecka. De är blanka i pälsen, fasta att ta i, lite lagom runda om magen och ser ut att må väldigt gott.

Ida är en duktig liten mamma, har gott om mjölk och tvättar och masserar sina småttingar så de kissar och bajsar. Det är så härligt att lyssna på dem då de ligger och sover, har sin drömsömn. Det rycker i dem och så knorrar de lite, låter som små humlor tillsammans. De provar också på att skälla lite på varandra, samt börjar att brottas.

Jag tycker det är mysigt att bara sitta och titta, lyssna. De är verkligen helt underbara och vill ta vara på tillfället, det är så kort tid vi får njuta av dem.smiley.

Nu ser jag fram emot att valparna skall öppna ögonen, då blir det fart i valplådansmiley.