Nu äntligen har vi fått veta Idas hemlighetsmiley. Det är idag 5 veckor, 35 dagar, sedan första parningen och vi har gjort ultaljud. Det var fantastiskt att se små hjärtan ticka, se aktiva rörelser genom olika färgåtergivning. Veterinären ville inte räkna hur många det var, tar lite tid och onödig strålning. Men vi såg i alla fall själva 3-5 små liv.

Ida vägde nu 24 kg, har ökat drygt 1½ kg sedan hon började löpa. Hon är väldigt glad i mat, hungrig jämt. Nu kan vi ge henne mera mat, kött och vitaminer. Skall börja med ett extra mål mitt på dagen.

Ida var så duktig på träningen igår kväll, låg plats med skott tillsammans med 6 schäfrar och tog 3 föremål i uppletsrutan 🙂 De små valparna får vara med på roliga saker redan från börjansmiley. Lite spårträning blir det framöver också.

smiley Vi är så lyckliga att allt hittills gått bra!