Idag vaknade vi upp till en vacker morgon. Vi fick också riktigt ovanligt besök utanför trädgården. Ett par ståtliga dovhjortar hade tagit sig ned till vattnet. Det finns gott om dem uppe på Kinnekulle, men vi ser dem ytterst sällan här nere där vi bor.

Den mesta snön och isen har smält undan här i trädgården och omgivningen, medan isen finns kvar ute på sjön. Vi såg t.o.m. isbrytare Atle ute i viken under helgen.


Alice firade sin 8-årsdag i söndags först med att få springa lös och upptäcka allting i hagen, hennes favoritställe allt sedan hon var liten valp. Därefter blev det köttiga märgben tillsammans med Josef och Ida. Framåt kvällen bjöd Josef på sin favorit, Klings goda kokosbullar.

Vår lilla Ida hoppas vi är dräktig, hon visar alltmer tecken på det. Framförallt är hon väldigt hungrig, har lite “äggviteliknande” flytningar och bråkar, leker inte lika häftigt med Alice. Kanske Alice vet Ida hemlighet ? smiley På torsdag skall vi till veterinären och göra ultaljud, då får vi också veta.smiley

Josef var så glad i sitt köttben att han vandrade runt och inte kunde bestämma sig var han skulle lägga sig för att äta ifredsmiley

Solen skiner och vi får en fin dag, kanske jag kan ta en kopp kaffe utanför i solväggensmiley