Vart har min energi tagit vägen? Batterierna är totalt urladdade. Men till min stora glädje finns det energi i vår Josef, som blir allt spänstigare i stegen. Humöret har varit gott hela tiden, men nu skuttar han, springer med oss – i stället för att gå genvägar, eller vänta på stigen tills vi kommer tillbaka från sjön! Medicinerna har verkligen gjort underverk, han kan ha haft lite småvärk under lång tid. Det är så himla svårt på en gammal hund, vad är normala ålderskrämpor? Det har varit kallt under lång tid, lite stelhet i lederna och lite ont i musklerna drabbas även vi människor av.

I helgen fick vi besök av Mikael med colliehundarna Victor, snart 10 år ( en son till Gordon) samt hans “lillebror” Eddie, snart 2 år. Eddie är importerad från Tyskland, med amerikanska linjer. En mycket aktiv och lekfull ung gosse som blev fullkomligt överlycklig att få sträcka ut och springa ute på den snöbelagda stora isen.

Alice fick följa med Victor och Eddie ut på detta äventyr. Ida stannade hemma tillsammans med Josef. Alice som är en medelålders dam, blev som förbytt när hon fick leka med den unge pojken Eddie. Vi blev helt förbluffade över hennes glädje och engagemang. Bjöd upp sin unga kavaljer till våldsamma race över isen, medan Victor lekte och var på upptäcktsfärd på egen hand.

Vid några tillfällen blev Eddie lite väl yster och glad, då visade Alice diskret honom tillrätta och sedan var det full fart igen. De hade fantastiskt kul tillsammans, unge Eddie och “tant” Alice. Jag tog en serie härliga bilder:
http://gojosgallery.skyelice.se

Här ett litet smakprov:

Victor, KORAD Lindlyckan’s Nimbus blir 10 år i sommar, men otroligt fräsch, pigg och glad. smiley. Vilken lycka att se Victor på denna härliga bild, så lik sin far, en kopia av vår fina Gordon.
Det är 28 dagar sedan Ida parades och vi skulle kunna scanna henne redan nu, men får vara nyfikna ännu en vecka, den 17 mars har vi tid för ultraljud. Försöker se några tecken på att Ida har hemligheter för oss, men hon döljer dem väl. smiley

Välkomnar alla vårtecken…………..smiley