Nyårsafton började bra, det blev en underbar dag. smiley. Vi har varit ute på Vänern och åkt skidor tillsammans med Alice, Ida och Josef. Alice och Ida sprang och undersökte ALLT ute på de stora vidderna, så de har verkligen fått god motion.

Josef lunkar bakom oss i våra skidspår och är så nöjd med det. Han har en väldigt god kondition, är så pigg och glad, trots en ålder på 11½ år. smiley.

Nu har mörkret lagt sig här i Blomberg, det är tyst och lugnt och vi hoppas få fira in det nya året utan smällare och raketer över vårt hus. Vi skall göra oss lite god mat, dricka gott vin och ha det mysigt med musik och kanske något trevligt på TV.

Hundarna skall få var sitt stort gott köttben till tolvslaget – det brukar de få fira in det nya året med.smiley. Vi öppnar champagnen och skålar med hopp om ett bra 2011.

GOTT NYTT ÅR! smiley