Ja, vi fick en fantastisk härlig och vacker julhelg. God mat, massor av levande ljus, skön musik och kul ute i snön. smiley. Vad kan man mer begära?

Det har kommit mera snö. I morse hade vi återigen ca 1 dm nysnö, just nu är det oerhört vackert med ren pudersnö, solen som gnistrar. Hundarna och jag skall ge oss ut igen för att njuta av det vackra vädret, ta med kameran för lite nya bilder.

Den perfekta bilder får jag aldrig, kan alltid bli ännu bättre, häftigare…..! Det är det roligaste med fotografering, ständigt en utvecklingsmiley.

Jag har lagt in en hel del fina vinterbilder i galleriet. http://mixgallery.skyelice.se
Och det kommer flera!

Ida blev så glad över sin fina julklapp från syster Jade med familj. En Non-stop dragsele, som fungerade perfekt. Tjoho, vad kul Per och Ida harsmiley

Till slut lite nostalgi! Den här väl bevarade bilden, från tidigt 50-tal, är riktigt fin. Vem som är fotograf vet jag inte, men den föreställer lilla Gullan Andersson, 3 år. Jag kallades så av alla ända tills jag började skolan, då ville mina föräldrar att mitt riktiga namn, Gudrun, skulle användas.