Någon stor intressant bloggare är jag definitivt inte. Det händer en hel del trevliga och intressanta saker här men på något sätt känner jag inte för att sätta mig ned och skriva om det. Dessutom har jag en starkt integritet så mer personliga tankar behåller jag helst för mig själv.

Tycker livet rusar fram lite väl fort, hinner knappast med allt jag vill göra och ändå är jag pensionär. Lustigt faktiskt, tidigare jobbade jag mer än heltid, hade långa resor till- och från jobbet. Studerade, förkovrade mig och ändå lyckades man hinna med privatliv och annat kul. Som dagledig, pensionär, går man på betydligt lägre växlar. Tar dagen inte så strukturerat utan mer som den kommer.smiley

Vi har varit på en fantastisk resa till Aruba i två veckor. Härligt med värme, bad och avkoppling. Förra året besökte vi denna underbara ö, ett paradis, och ville gärna återvända. I år hade vi inte lika bra väder, men tillräckligt för att njuta.
Har tagit en massa bilder, samt även filmat på Aruba. Nu tar det tid att sortera och redigerasmiley.
Alice, Ida och Josef har varit hos Susanne Larsson i Töreboda, där de trivts alldeles utmärkt. De är så okomplicerade, finner sig väl tillrätta, äter, leker och saknar inte matte och husse någonting alls. Men när vi kommer och hämtar dem, då blir det liv. De är överlyckliga och vet inte riktigt hur de skall uttrycka sin glädje.

Nu är vardagen tillbaka. Vi kom hem till sträng vinter, mycket snö, men det gillar vi också. Hundarna är jätteglada att skutta omkring i snödrivorna. Jag har tagit fram sparken som jag köpte förra vintern, nu skall vi ut och köra – hundarna och jag.

Idag skall vi besöka Intersport för att investera i längdåkningsutrustning. Jag/vi har inte åkt längdåkning sedan början av åttiotalet. Per testade lite förra vintern, men både pjäxor och skidor var riktigt dåliga. Jag fick inte ens på mig mina gamla pjäxor.

Vi har under alla år, sedan sjuttiotalet, rest till fjällen eller alperna för utförsåkning. Det är himla kul och härligt, speciellt i Val D’ Isere, Frankrike lite senare på säsongen då det oftast är strålande solsken och varmt uppe på 2400 meters höjd.
Nu är det ett par år sedan vi var där.

Känns nu riktigt kul att prova något nytt som vi kan roa oss med på närmare håll och under lite enklare former. Det är god motion att åka längskidåkning, snön och vidderna har vi utanför stugknuten. Hundarna kan dessutom följa med. Det är suveränt att åka skidor ute på Vänern då isen lagt sig, och det kommit snö ovanpå den.

smiley /Gudrun