Per och jag firar idag silverbröllop. smiley
Tänk, vad tiden går. Det är kul att se tillbaka till vårt lyckliga, fina bröllop men också lite vemodigt. Bilderna från den 20 juli 1985 visar min bror Roland som öppnar champange-flaskan så korken flyger upp i luften, min mamma Greta som står bredvid och skrattar gott. Pers förärdrar Birgith och Arthur som ordnade hela bröllopsmiddagen, festen, med underbar mat och vacker dukning. Till sin hjälp hade de Lena och Ingemar, Pers moster och morbror, som också bakade den vackra bröllopstårtan i tre våningar! Vår första collie Brasse var med och firade. Ett antal kära vänner var med på vårt gardenpary på kvällen, det var en fantastisk dag och veckan efter reste vi till Cypern på bröllopsresa.

Nu finns inte Roland, mamma Greta, Birgith och Athur kvar hos oss – vi saknar dem så mycket! Har talat med Lena och Ingemar i telefon om vår lyckliga dag och tackat dem för vad de gjorde för osssmiley.

Vi firar dagen med att ha mysigt tillsammans med våra hundar här i Blomberg, äta riktigt god mat, gott vin samt dricka champange och äta tårta, precis som för 25 år sedansmiley

Den här roliga bröllopshälsningen fick vi för 25 år sedan från en vän: