Igår hade vi årets varmaste dag med en temperatur på 30 C i skuggan. Vi försökte finna de svalaste platserna, under träden, inne i huset på stengolvet låg hundarna.

Det blev en tur ned till sjön för årets första bad. Josef, Alice och Ida var så glada och lekfulla, de älskar att busa i vattnet och ute på klipporna. Det var en fröjd att se Josef, som dock är över 11 år, vara så glad över att bada. Ida och Alice busade och råkade knuffa till Josef så han ramlade omkull i vattnet. Det blev ett rejält dopp för honom, men han var lika glad för det, gullepojken, eller “Guldlock” som grannarna kallar honomsmiley.

Alice vår lilla vildhjärna var verkligen på bästa humör, försökte vid ett par tillfällen göra några försök till egna upptäcktsfärder genom vassen, men vi lyckades stoppa henne. Vid ett tillfälle gjorde hon ett långt hopp mellan ett par kobbar/klippor. Ja, hon trodde det ena var en klippa, men i verkligenheten en grå stor presenning som låg i vattnet. Här landade hon med ett magplask och sjönk som en gråsten. Vi fick oss ett gott skratt, det såg så härligt ut – synd att jag inte hann med och fotografera hennes tjusiga hopp.smiley

Vi tog en hel del bilder som finns i vårt bildgalleri : http://gallery.skyelice.se/#83.0

Titta och njut.