Perrys fina tårta!

Det är idag ett helt år sedan Alice med stor dramatik födde sina båda Arctic Explorer. Tyvärr var det tre döda valpar då de togs ut vid kejsarsnittet, men gossarna som döptes till Peary & Henson var livskraftiga. De var födda för tidigt, var små i jämförelse med Alice första kull, men de ville verkligen leva till vår stora glädje.

Idag firar Perry och Kashmir sin första födelsedag och vi har fått bilder, mail från Lone og John i Danmark, samt bilder och telefonsamtal från Carin i Karlstad. De har utvecklats väl båda två, är ungefär lika stora, ca 59 cm över manken och väger mellan 22-23 kg.

Båda är väldigt sociala, glada och lekfulla och vill arbeta. Framåt och nyfikna på livet precis som när de föddessmiley. Lone berättar i ett mail hur ömsint och fin Kashmir är med små barn, underbart att höra. smiley

Under våren skall de unga grabbarna visas upp på några officiella hundutställningar, till hösten blir det HD/ED-röntgen, ny ögonundersökning samt MH.

Kashmir tränar lydnad med Lone och skall gå upp till prövning under året. Perry skall gå på kurs tillsammans med Carin.

Vi önskar båda grabbarna tillsammans med sina familjer fortsatt lycka till i livet. Vi är så glada och tacksamma att de kommit till kärleksfulla hem där de utvecklats så väl och blivit trevliga omtyckta unga hundar.smiley