Vilken härlig helg vi haftsmiley. Vädret har väl inte varit superbra hela tiden, men vi har haft kul, fått en massa gjort och hundarna har trivts i vår stora inhägnade trädgård.

Per har räfsat löv, haft en massa trädgårdsarbete, assisterad av tre glada hundar. Långfredag och Påskafton sken solen och vi kunde sitta ute och dricka kaffe och få lite sol på näsan.

Vi har lagat god mat, ungsbakad lax med tillbehör och på Påskafton hade vi lammytterfilé med sardeller, oliver och vitlök. Jäkligt gott. Ida, Alice och Josef fick varsitt stort köttben som de gnagde på medan vi njöt av tjusig solnedgång över den fortfarande frusna Kinneviken och åt en god middag samt drack rött vin.

Så snart mörkret lagt sig över Blomberg började det skjutas raketer, först på lång håll, sedan även i grannskapet. Det blev inte tyst förrän fram vid midnatt.

Gud, vad jag är trött på dessa sabotörer som tvingar på mig/oss sina högljudda nöjen, det hörs ju på flera kilometers avstånd. smiley Oförskämt att ta så lite hänsyn till djur och andra människor som inte alls delar detta intresse. Är mycket glad och tacksam över att våra hundar inte berörs, men man vet aldrig när eller var gränsen går.

Annandag Påsk har varit kall och lite regnig, då reste vi till Lidköping och köpte växter och planterade i krukor, samt en kornell som vi satte vid nätet där Alice försöker att hoppa över. Nu hoppas vi att Alice, vår lilla rymling, håller sig på den inhägnade tomtensmiley .

Nu närmar vi oss vardagen igen, Per skall jobba som vanligt och jag skall ägna mig åt vapkursen, som Barbro och jag håller, på måndagkvällar i åtta veckor. Ikväll blir det uppehåll, men imorgon skall vi göra ett studiebesök på Djursjukhuset Blå Stjärnan i Skara.