Samma underbara väder. Idag kom Hilde och Birger, med Leo och Vega, på besök och vi gav oss ut på äventyr tillsammans med Ida. Alice och Josef fick vara hemma. Bra för Ida att få träffa andra hundar utan att ha mamma i kjolarna.

Ryggsäckarna var packade med goda smörgåsar, kaffe och hundgodis. Hilde och jag hade naturligtvis kameran med och det blev en del läckra bilder igen. Kul att fotografera is, snö och glada busiga hundar.smiley

Leo tyckte Ida luktade gott, hon skall snart löpa. Hon var lite blygsamt förtjust i uppvaktningen, men när den blev i hennes ögon för intensiv visade hon upp sitt fina garnityr. Leo är en erfaren gosse som accepterade detta. De hade riktigt kul tillsammans, sprang som galningar ute på de snöbelagda stora vidderna. Det blev säkert några kilometer i benen.

Vi satte oss i solskenet och fikade, det var helt ljuvligt, alldeles vindstilla, tyst förutom lite kackel från kanadagässen som passerade över oss.

Dagens bästa bild blev Vega smiley, är så gullig i solglasögon.