Vilken fantastisk helg.smiley Det har varit solsken, behaglig temperatur och vi har varit på utflykter ute på Väners is. I lördags fyllde Alice 7 år. Jag hade köpte en jätterolig 130 cm lång plyschorm som blev en stor succe. Jösses, så kul hon hade med denna långa mjuka leksak.

Vi packade ryggsäcken med kaffe, nygräddade våfflor och hallongrädde samt ormen. Sedan tog vi sparken och gav oss långt ut på isen.

Alice var alldeles tokig i sin nya kuliga orm, sprang, slängde och retades med de andra, Ida och Josef. De fick inte chans att ta den, hon ägde densmiley .

Några stackars vilsna kanadagäss satt på isen, såg ut som små mörka prickar, dessa skulle Ida undersöka. Hon spårar och springer på de stora vidderna, det blir ett antal kilometer i benen. Alice hänger på en liten bit, medan Josef tar det lugnt och håller sig nära ryggsäcken med fika.

Våfflor med hallongrädde är mums, bättre än födelsedagstårtasmiley

Jag tog en massa mysiga, roliga bilder som finns i galleriet: Http://gallery.skyelice.se

“Tack för en jättehäftig födelsedag”, säger Alicesmiley