Igår hade vi strålande solsken, lite kallt och gnistrande snö. Fåglarna kvittrade och samlades kring sina matplatser med talgbollar och fågelfrön.

Hundarna och jag tog en promenad, tränade “kom hit” med visselpipa och godis. Alice och Ida var mycket duktiga idag, inte en enda gång missade de, och rådjuren fick vara ifred ute i vassen. Vi har så förskräckligt många rådjur här just nu, de har det svårt med mat och håller sig väldigt nära husen. Letar efter något att äta, som ekollon etc. De försöker även att äta från kärvar och fågelbord.

Efter vår härliga utflykt var det så skönt intill husväggen, solen värmde och jag satte mig och tog en kopp kaffe. Det var första fikastunden utomhus för i årsmiley

Hundarna var uppspelta, busade med varandra och fick leta godis i snön.

Inomhus njuter jag av en bukett tulpaner. Det är en av mina favoritblommor, de är krispiga i bladen , har vackra färger och sympoliserar vår. smiley