Vi har en mycket trevlig tradition i Götene Brukshundklubb. Varje nyår går vi en lång promenad till Vristulven för att där tända en stor brasa invid sjön och grilla korv tillsammans. Sedan är det samma väg tillbaka, totalt ca 16 km.
I år var det fantastiskt vackert väder, men kallt och mycket snö. Det fick bli en något kortare promenad på plogade vägar. Trots kylan var det ett stort antal medlemmar och hundar som mötte upp. Några av oss gick en kortare sträcka runt klubben.

Efter drygt en timma kom vintervandrarna tillbaka med rimfrost i skägget och håret. Varm glögg, kaffe och grillad korv – ja allt smakar så himla gott. smiley


Flera härliga vinterbilder finns i http://gallery.skyelice.se

Kylar fortsätter och jag väntar på att isen lägger sig Vänern. Det är så vackert och spännande att ta långa promenader långt ut på sjön.

God fortsättning på det nya året!